Mini Celebrities Blog - Tütü Elbiselere Kombin ve Konsept Önerileri

  • Çocuklarınızı yaz hastalıklarından korumanın püf noktaları

    Isınan havalar, güneşin içimizi ısıtan sıcaklığı ile oldukça keyifli geçen yaz ayları, çocukların enerjisini de yükseltiyor. Enerjisi yükselen çocu...
  • Yaz aylarında kızlarınızı sıcaktan ve terlemekten kurtaracak saç modelleri

    Havaların ısınmasıyla çocuklar parklarda güneşli havanın keyfini çıkarıp özgürce oynayarak dışarıda sık vakit geçiriyor. Havalar çok sıcak olduğu i...
  • Kızlarınızı düğünlerde bir prenses gibi hissettirecek harika elbise önerileri

    Bahar ve yaz aylarıyla birlikte düğün davetlerine giderken hem kendiniz hem kızınız için şık kıyafetler seçme zamanı da gelmiş oluyor. Kız çocuk dü...
  • Küçük kızlarınız için en güzel kır düğünü elbise önerileri

    Havaların ısınmasıyla açılan düğün sezonu, hemen hemen herkesi tatlı bir telaşa sokuyor. Şimdiye kadar "Ne giyeceğim?" diye düşünenler, anne baba o...
  • Yaz aylarında kız çocuklarınızı prenses gibi hissettirecek en güzel kombin önerileri

    Kız çocuklarının prenseslere ve prenses olmaya karşı hevesi, çoğu zaman masallar ve çizgi filmlerden dolayı ortaya çıkıyor. Ayrıca hangi anne ve baba, kızını prenses gibi görmez ki? Durum böyle olunca kız çocuklarının her giydikleri kıyafette veya kullandıkları eşyada prenses esintileri görmek mümkün hâle geliyor. 
  • En güzel anneler ve kızları için özel ve uyumlu kombin önerileri

    Anne kız denince akla ilk olarak en iyi arkadaş, sırdaş ve annesinin izlerini taşıyan kızları gelir. Kızlarının doğumundan itibaren anneler, gelecekteki yakın arkadaşlarına sahip olur aslında. Annelerin davranışları, sözleri ve kıyafetleri ne ise kızları da er ya da geç o yönde benzerlik taşır. Son zamanlarda sosyal medyanın popüler akımlarında anne kız bebek kombinleri ve kıyafetleri en uyumlu ve güzel hâliyle paylaşılıyor.
  • İkiz kız kardeşler için en güzel kombin önerileri

    Her çocuk ebeveynleri için önemli elbette ama özellikle ikiz kız kardeşlerin sevimliliği daha farklı olabiliyor. İkiye katlanan mutlulukları ve sevimli hâlleri, herkesin içini ısıtmaya yetiyor. Peki, bu mutluluğu arttırarak ikiz bebek kıyafet kombinleri ile çocuklarınızı prenses gibi hissettirmek ister misiniz? 
  • Minik kızların çok seveceği en güzel tütü elbise kombinleri

    Minik kızınızın etrafınızda prensesler gibi dolaşmasını, kendisini masallardan çıkıp gelmiş gibi hikâyelere kaptırmasını izlemek oldukça güzel bir his. Bu hissi yaratan rengârenk tütü elbiseler ise onun için oldukça hoş bir seçenek. 
  • Çocuklarda Kıyafet Takıntısı Neden Olur? Bu Dönem ile Nasıl Başa Çıkılır?

    "Çocuğum kıyafet giymek istemiyor, neden olabilir?" sorusunu kendinize sık sık soruyorsanız bilin ki yalnız değilsiniz. Yetişkin bireyler gibi çocukların da kendilerine göre alışkanlıkları var. Bunlardan biri kıyafet takıntısı olabilir. Sadece kendi istedikleri kıyafeti giymek için ısrar edebilirler. 
  • Doğum Günü Konsept Önerileri

    İlk olmasının heyecanıyla 1 yaş doğum günü konsepti düşünüyorsunuz. Kızlar için "Acaba pamuk prenses veya Barbie Bebek gibi bir konsept mi hazırlasam?" erkek çocuklar içinse "Prens kostümü mü giydirsem?" soruları kafanızda dolaşıyor. Doğum günü kutlaması için yeni fikirlere ihtiyaç duyuyorsunuz.
  • Bahar Günleri İçin Kız Çocuk Doğum Günü Kombin Önerileri

    Baharın gelmesiyle ısınan havalar, kendini iyice gösteren güneşin sıcaklığı, tomurcuklarını vermeye başlayan çiçek dalları herkese ne kadar da iyi geliyor. Uzun ve kasvetli bir kıştan sonra yavaş yavaş kışlıkları kaldırmak; yazlık, incecik, uçuş uçuş kıyafetleri çıkarmak da oldukça keyifli. 
  • Kıyafetlerini Kendi Seçmesi ve Kombinlemesi Çocukların Hayal Gücünü Nasıl Etkiliyor?

    Yaratıcılık ve hayal gücü çocuk olmanın özünde var. Bilinçli ebeveynler de çocukların bu yönü ile yakından ilgileniyor. “Hayal gücünü geliştirme yolları nelerdir?” sorusunu sık sık kendilerine soruyorlar. Hayal gücü, aslında insanın zihnî olarak yaşadığı bir macera.