Minik kızların çok seveceği en güzel tütü elbise kombinleri

Minik kızınızın etrafınızda prensesler gibi dolaşmasını, kendisini masallardan çıkıp gelmiş gibi hikâyelere kaptırmasını izlemek oldukça güzel bir his. Bu hissi yaratan rengârenk tütü elbiseler ise onun için oldukça hoş bir seçenek. Tütü elbiseler pembe, lila, somon, beyaz ve pek çok renk seçeneğine sahip gösterişli ürünler arasında yer alıyor. Peki, tütü elbiseler ile kombin nasıl yapılır? Merak ediyorsanız önce elbise alternatiflerine sonra da kombinlere bir bakalım.

Tütü elbiseleri yakından tanıyalım 

Tütü elbise kumaşı, genellikle renkli tül olarak tercih ediliyor. Kabarık forma ve farklı ölçülere sahip tütü elbiseler, kumaşların kat kat olacak şekilde bir araya getirilmesiyle ortaya çıkıyor. Geniş ürün yelpazesiyle tütü elbise modelleri çocukların istek ve zevklerine göre değişkenlik gösterebiliyor. Hazırsanız tütü elbise çeşitlerine ve kombinlerine göz atalım. 

1. Kırmızı kadife tütü elbise

Mini mini kadifeli kırmızı bir tütü elbise modeliyle başlangıcı yapıyoruz. Hem günlük kullanım hem özel günler için tercih edilebileceğiniz tütü elbise kırmızı modeliyle kızınıza şık kombinler yapabilirsiniz. Uzun kollu ve mayo biçimindeki kadife üstü oldukça işlevsel olan tütü elbiseyi babetle kombinleyebilirsiniz.

2. Pembe tütü elbise

Adeta pamuk şekerden yapılmış gibi görünen tütü elbise pembe modelleri kızlar için oldukça popüler. Özel günlerde tütü elbiseleri babetlerle, tül süslü çoraplarla kombinleyip giyebilirler. "Günlük hayatta tütü elbise üstüne ne giyilir?" diye merak ediyor olabilirsiniz. Sweatshirt, kazak, kot veya bomber ceketler ile günlük tütü elbise kombinleri yapabilirsiniz.

3. Fırfırlı tek omuz tütü elbise

Bundan daha tarz ve şirin bir model bulmak mümkün mü? İç ısıtan sevimliliği ve hareketli fırfır detayı ile bu tütü elbise oldukça farklı bir havaya sahip. Cool grimsi bir lila ve beyazın göz alıcı birleşimine sahip modeli pelerin, kanat ve asa gibi ürünlerle kombinleyebilirsiniz.

4. Deniz kızı tütü elbise

Deniz Kızı Ariel masalından fırlayıp gelen bu model de listenin favori parçalarından biri. Uzun kol modeli ve mayosunun çıtçıt detayı sayesinde ürün, küçük hanımların kolayca giyip çıkarabilmelerine imkân tanıyor. Sneaker veya botlarla güzel bir tütü elbise takımı oluşturabilirsiniz.

5. Pastel renkli tütü elbise

Yazlık modeller kategorisinde yer alan tütü etekli elbise modeli yumuşak tonlarda sarı ve somon renklerinden oluşuyor. Yaz çiçeği misali baktıkça gülümseten görünüme sahip tütü elbiseyi taç ve toka gibi saç aksesuarlarıyla kombinleyebilirsiniz. 

6. Beyaz balon kol tütü elbise

Bu ürün, adeta giyilebilir bir bulut gibi. Saflığın ve duruluğun rengi beyaz ile meleklere de göz kırpan modeli kanat, asa ve pelerin ile kombinleyebilirsiniz. Minik prensesiniz hareketli kol detayına sahip tütü elbiseyle mutluluktan bulutlara uçabilir!

7. Pembe sırtı açık tütü elbise

Tütü elbiseler, giyildiği andan itibaren kız çocuklarını birer prensese çeviriyor. Bebek tütü elbise modelleri arasında yer alan bu şirin pembe tütü elbise de kızınızın masal prensesleri gibi görünmesini sağlayacak. Tütü elbise bebek modellerini süslü taç veya tokalar ile kombinleyebilirsiniz. 

8. Pembe gökkuşağı tütü elbise

Bebeklik dönemi ve 1 yaş tütü elbise giymenin en heyecanlı zamanları olabilir. 5-6 yaşa kadar bedenleri bulunan bu rengarenk tütü elbise her yaştan kız çocuğunun aklını başından almaya aday. Ayrıca 1 yaş için yazlık, ponponlu tütü elbise gibi modelleri de tercih edebilirsiniz. 

9. Lila ve turuncu tütü elbise

Lila ve turuncunun birbirine bu kadar yakışacağını kim bilirdi? Bu model ile evinizin minik prensesinin gerçek bir masal kahramanına dönüşmesini ve masallara yeni bir dokunuş getirmesini sağlayabilirsiniz! 

Çok beğendiğimiz tütü elbiseli kombinler

Tütü elbiseleri hem babetler, parıltılı pelerinler, kanatlar ve asalarla birlikte kullanabilirsiniz. Hem de günlük olarak üzerine bir sweatshirt, kazak veya kot ceket giydirerek sporlaştırabilirsiniz. Bu spor kombinler için babet yerine sneakerlar çok daha tatlı cool bir seçenek olacaktır. Tabi saç aksesuarlarını da unutmayalım. Hem şık hem de spor kombinleriniz için saç aksesuarları olmazsa olmaz. Klipsli tokalar, saç bantları veya süslü taçlarla kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Tütü elbiselerimizi detaylı olarak buradan inceleyebilirsiniz.

 

 

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın