Şık Elbiselere Uyumlu Kız Çocuk Saç Modelleri

Kız çocukları renkli giyinmeyi ve süslenmeyi çok seviyor. Özellikle 2 yaşını geçtikten sonra benlik duygularının gelişmesiyle elbise konusunda kendi kararlarını vermeye başlayabiliyorlar. Elbise seçimlerinde de şık ve süslü modelleri seçiyorlar. Bazen size elbise konusunda seçim hakkı bırakmayan çocuklarınıza saç modelleri yapımında yardımcı olabilirsiniz. Doğum günü partilerinde, düğünlerde ya da özel gün olması fark etmeksizin uygulayabileceğiniz ya da kuaföre yaptırabileceğiniz kız çocuk saç modellerine gelin birlikte bakalım.

Saç modelleri isimleri

Kız çocuklarına en çok yakışan saç modelleri örgü, topuz ve atkuyruğu. Bu ismini verdiğimiz saç modelleri doğum gününe, okula ya da gezmeye giderken çocuğunuza yapabileceğiniz en bilinen ve basit modeller arasında yer alıyor. Bu saç modelleri kızınızın şık elbiseleriyle de harika uyum sağlıyor. Eğer kızınızın saçları kısaysa da üzülmeyin. Rengârenk ve süslü tokalarla kızınızın saçına farklı bir hava katabilirsiniz.

Örgü saç modelleri

Örgü, annelerin en çok tercih ettiği ve sevdiği saç modellerinden biri. Kolay kolay bozulmayan saç örgüsü modelleri sayesinde kızınız gönül rahatlığıyla oyun oynayabilir ve hoplayıp zıplayabilir. Saç modelleri balık sırtı olarak yaptırılırsa kızınızın saçlarının dağılmasını engelleyebilirsiniz. Ayrıca kızınız saçlarının gözünün önüne gelmesinden rahatsız oluyorsa örgü saç modelleri topuz olarak tercih edilebilir. Ayrıca örgü saç modelleri düğün ve partilerde kızınızın saçlarını süsleyebilir. Örgünün arasına renkli ipler karıştırabilirsiniz. Örgü saç modeli olarak çok fazla seçenek bulunuyor. İnternette tüm örgü modellerine ulaşabilirsiniz ve her gün ayrı bir model deneyebilirsiniz. Yapamadığınız modellerin fotoğrafını çekip kuaförünüzde yaptırabilirsiniz.

Topuz saç modelleri

Saç modelleri topuz olmadan düşünülemez. Topuz saç modelleri çocuk modelleri için kullanıldığından beri kız çocukları davetlerin ve düğünlerin gözdesi. Kızınızın minik ve şirin yüzüne yakışacak olan topuz saç modelleri düğün için tercih edilirse kızınız gelini gölgede bırakabilir! Hele ki saç modelleri dağınık topuz olarak yaptırılırsa kızınız bir prensese dönüşebilir. Düğünlerde beyaz giyilmez denir ama bu kural çocuklar için geçerli değil. Beyaz çocuk abiye elbisesi ve topuz ile kızınız çok mutlu olacak.

Atkuyruğu saç modelleri

Atkuyruğu belki de saç modelleri yapılışı arasında en kolay ve pratik saç modeli olabilir. Kızınızın sevimli yüzüne yakışacak olan atkuyruğunu yapmanız için gereken tek şey, onun saçlarını lastik tokayla tepede toplamak. Atkuyruğu saç modelleri dalgalı olarak da kullanılabilir. Kızınızın tepede toplanan saçlarını örüp bu şekilde bir süre bekletin ve sonrasında örgüyü açın. Kızınız bu şekilde dalgalı bir atkuyruğuna sahip olacak.

 

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın