Kızlarınızı düğünlerde bir prenses gibi hissettirecek harika elbise önerileri

Bahar ve yaz aylarıyla birlikte düğün davetlerine giderken hem kendiniz hem kızınız için şık kıyafetler seçme zamanı da gelmiş oluyor. Kız çocuk düğün kombinlerini seçerken birçok seçenek arasında zorlanmamak pek de mümkün olmuyor. Minik kızlar genellikle düğünlerde prenses ya da gelin gibi görünmek istiyor. Bu nedenle tül kumaşlardan dikilmiş tütü elbiseler prenses kombinleri, düğün davetlerine katılan kızların favorisi oluyor. Gelin, minik kızınızı düğünlerde prenses gibi hissettirecek kombin önerilerine birlikte bakalım.

Bir yaştan sekiz yaşa kadar tüm minik kızların giymekten çok hoşlandıkları elbiselerin genellikle kabarık etekli olduğu görülüyor. Pembe, beyaz, lila gibi pastel tonlarda hazırlanan tül etekli tütü elbiseler; bunun en şık örnekleri olarak karşımıza çıkıyor. Pudra pembe veya beyaz bir babet ayakkabı ile tamamlayabileceğiniz tütü elbiseler kızlara çok yakışıyor. Tabii kız çocuklarını prenses gibi hissettirecek farklı modeller de bulunuyor. İşte bunlardan bazıları:

1. Kız bebek düğün kombinleri

Bebeğinize uygun, düğünde giyilecek kombin önerilerine bakıyorsanız onun rahatı için mayo şeklinde alttan çıtçıtlı bodysi ile alttan bezi gözükür mü derdi olmaya tütülü elbiselerimizi değerlendirebilirsiniz. Tütü etekler ya da tütü eteğe sahip elbiseler, kız bebekler için düğün kombinleri arasında düşünebileceğiniz harika modeller olarak dikkat çekiyor. Üstelik bebeklerin zevkine göre farklı renklerde modeller bulmak oldukça kolay. Kombini hazırlarken beyaz ya da pembe küçük kurdeleli tokalar ve prensesin narin ayaklarına uygun bir babet almayı da unutmayın. 

2. Yaz düğün kombin önerileri

Kızlarınız için düğünde giyilecek kombinler düşünürken düğünün yaz sıcağında olacağını da göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Bu nedenle hafif, ince kumaşlardan dikilmiş elbiseleri tercih etmek önem taşıyor. Yazlık basic tütü elbise modelleri, yaz düğünlerinde kombin çeşitleri arasında ilk akla gelen modeller oluyor. Gül kurusu ve somon renkler, sürekli beyaz ya da pembe giymekten sıkılan kız çocukları için ideal tercihler arasında yer alıyor. Soft renkli elbiseler, zarif taçlarla kombinlendiğinde güzel bir uyum yakalıyor.

3. Düğün için farklı renklerde kombin önerileri

Kız çocuklarının düğünlerde giyecekleri kombinler arasında öncelikle beyaz ve pudra renkleri düşünüyor. Oysa iki kontrast renk olan turuncu ve lila tül kumaştan hazırlanan, uçuşan tütü etekli elbiselerin şıklığı; mink prenseslere ayrı bir güzellik katıyor. Askılı ve kare yaka tasarlanan elbiselerin kabarık eteği, kız çocuklarının ilgisini çekiyor. Elbiseleri kombinlerken şık babet ayakkabıları da unutmamak gerekiyor. Dilerseniz turuncu ya da lila tonlarında ayakkabıları tercih edebilir, kombin için minik bebek çantalarından ve zarif bilekliklerden yardım alabilirsiniz.

Özel günler için tercih edebileceğiniz süslü tütü elbiselerimiz için mutlaka MC ÖZEL koleksiyonuna göz atmanızı öneririz. 

 

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın