Yaz aylarında kızlarınızı sıcaktan ve terlemekten kurtaracak saç modelleri

Havaların ısınmasıyla çocuklar parklarda güneşli havanın keyfini çıkarıp özgürce oynayarak dışarıda sık vakit geçiriyor. Havalar çok sıcak olduğu için çocuklar saçları nedeniyle terleyebiliyor, terledikleri için de huysuzlanıyorlar. Hem sizi hem kızınızı bu durumdan kurtaracak en pratik yol, onları terletmeyen saç modelleri oluyor. Kızların koşup oynarken terlememesi için yaz saç toplama modelleri sıklıkla tercih ediliyor. Ayrıca iki yandan örgü, tek örgü gibi diğer güzel modelleri de sıklıkla kullanılıyor. Peki, kızınızın saçları için bir değişiklik yapmaya ne dersiniz? Hepsi birbirinden farklı saç toplama modelleri ile güzelliklerine güzellik katabilirsiniz. Gelin kızınız için en güzel yaz saç modellerine birlikte göz atalım.

3 yaş saç modelleri

Kızlar üç yaşına geldiğinde koşmaya, dışarıda daha fazla vakit geçirmeye başlıyor. Kızınız terlememesi ve sıcak havaların oyun keyfini bozmaması için minik örgülerle yapılan saç modelleri ideal oluyor. Kızların saçlarına minik örgüler örüp sonra bu örgülerin birleştirildiği atkuyrukları, güzelliklerine güzellik katıyor. Kızınızın saçını atkuyruğu yapıp sonra saçını örüp topuz hâle getirerek yaz aylarında onun için harika bir saç modeli elde etmeniz mümkün oluyor. Ayrıca fiyonk şeklindeki topuzlar da kızlara çok yakışıyor. Kızların saçlarını örüp örgülerini kurdele ve tokalarla süsleyerek harika saç modelleri oluşturuluyor.

4 yaş saç modelleri

Kızlar dört yaşına geldiklerinde park ve bahçelerde daha fazla vakit geçirmek istiyor. Kızınız için biraz daha kolay yapabileceğiniz saç modellerini arıyorsanız örgülü saç modelleri âdeta hayat kurtarıyor. Örneğin kızınızın atkuyruğu şeklinde toplayabilir, sallanan saçları örebilirsiniz. Kızlarda balıksırtı örgüler de çok güzel duruyor. Dilerseniz örgüleri kurdele ve tokalarla süsleyerek harika bir model elde edebilirsiniz.

5 yaş saç modelleri

Kızlar beş yaşına geldiklerinde anasınıfına başlıyor ve sosyalleşiyorlar. Okul olmadığı zamanlarda da dışarı çıkıp diledikleri gibi vakit geçirmek istiyorlar. Bu yaştaki kızınız için yine balıksırtı örgüler yapabilir, bu örgüleri atkuyruğuyla birleştirebilirsiniz. Kızınızın saçını atkuyruğu yapıp oradaki bir tutamı örüp saçına dolayabilirsiniz. Kızınızın saçının önüne gelmesini istemiyorsanız örgü taç modeli de tercih edebilirsiniz.

Yaz için kısa saç modelleri

Kısa saçlar kızların sıcaklardan daha az etkilenmesini sağlıyor. Fakat saçların kısa olması terlemedikleri anlamına gelmiyor. Kızınızın kısa saçları için yapabileceğiniz birbirinden güzel yaz için saç modelleri bulunuyor. Kızınızın kısa saçlarını dağınık topuz şeklinde toplayarak sıcaklardan daha az etkilenmelerini sağlayabilirsiniz. Dilerseniz kısa saçlara ayrı ayrı örgüler de yapabilirsiniz. Böylece her günü farklı saç modeliyle geçiren kızınızın yüzünde kocaman bir gülümseme oluşturabilirsiniz.

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın